BTCTRY: 2.063.617
ETHTRY: 102.114
XRPTRY: 16,97
Ekstra Görsel
SOLTRY: 4.455
LINKTRY: 464,40
AVAXTRY: 1.115
Ekstra Görsel
GALATRY: 1,47
DOGETRY: 4,80
SANDTRY: 14,79
Ekstra Görsel
DOTTRY: 219,10
CHZTRY: 3,76
BNBTRY: 19.415
Ekstra Görsel
ADATRY: 15,04
MATICTRY: 22,85
UNITRY: 248,90
Ekstra Görsel
LTCTRY: 2.871
GRTTRY: 8,47
BTCTRY: 2.063.617
Ekstra Görsel
ETHTRY: 102.114
XRPTRY: 16,97
SOLTRY: 4.455
Ekstra Görsel
LINKTRY: 464,40
AVAXTRY: 1.115
GALATRY: 1,47
Ekstra Görsel
DOGETRY: 4,80
SANDTRY: 14,79
DOTTRY: 219,10
Ekstra Görsel
CHZTRY: 3,76
BNBTRY: 19.415
ADATRY: 15,04
Ekstra Görsel
MATICTRY: 22,85
UNITRY: 248,90
LTCTRY: 2.871
Ekstra Görsel
GRTTRY: 8,47
Amp Coin Nedir? AMP Yorumları

Amp, içerik oluşturucular tarafından ilk olarak Eylül 2020'de piyasaya sunuldu ve ilk yılında iki kattan fazla değer kazandı. Fiyat, Haziran 2021'deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana u'ten fazla düştü, ancak yine de 12 Mart'ta 0,02499 dolardan ilk kez piyasaya sürüldüğü zamanki değerinin iki katından daha fazla işlem görüyor.

AMP Coin Nedir?

Amp, Ethereum'da oluşturulmuş bir ERC-20 tokenına sahip açık kaynaklı bir platformdur. Pratik piyasada hızlı ve güvenli yatırımlar sağlamak için bir teminat varlığı olarak hizmet eder. Açıkça teminat için tasarlanmış akıllı sözleşme yetenekleriyle Amp, riskin merkezden uzaklaştırılmasında kullanıcılara yardımcı olur. Amp, staking sözleşmesi uyumluluğunu iyileştirmeyi amaçlayan benzersiz bir teminat bölme mekanizması sunar. Amp tokenları, bu tür bölümleme algoritmalarını kullanan başka bir akıllı sözleşmeye transfer gerektirmeden teminat olarak atanabilir ve teminatın staking güvenilirliğini artırırken varlık gözetiminde tutulabilir.

Platform iki teknolojiye göre ayırt edilir: Teminat yöneticileri ve teminat belirteci bölümleri. Teminat yöneticileri, değer transferi işlemlerini kolaylaştırmak için gerektiğinde bölümler halinde teminatı kilitleyebilen, serbest bırakabilen ve yönlendirebilen emanet benzeri akıllı sözleşmelerdir. Uygulamalardaki herkes, değer transferleri veya emanet hesaplarının faydalı olduğu her an Amp ile teminat yöneticilerinden yararlanabilir.

Teminat tokenı bölümleri genellikle, mevduatları Ethereum blok zincirinde anında incelenebilen herhangi bir hesabı, işlemi veya uygulamayı teminat altına almak için kullanılır. Amp token sözleşmeleri ile, token bölümleri ayrı ayrı tutularak birden çok teminat yöneticisinin aynı adresle bağlantılı ayrı ve benzersiz bölgelerde kuralları uygulamasına izin verilebilir. Bireyler, akıllı bir sözleşmeye göndermeden tokenlara bu şekilde yatırım yapabilirler.

Kripto para ticareti yaparken, birçok onay, işlemlerin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü doğrular. Öte yandan, satıcı işlemleri gibi hızlı ödemelerin gerekli olduğu durumlarda çok sayıda bildirim beklemek ideal olmayabilir. Bu, kripto para birimlerinin temel hizmetlerle ilgili olarak karşılaştığı engellere yol açan en popüler yönlerden biridir.

Amp, transferler için bir takas katmanı işlevi görerek varlıkların birkaç onay beklemeden kullanılmasına olanak tanır. Amp'yi teminat tokenı olarak tanıtmak Amp ile ilgili varlıklar, tahsis edildikten sonra anında kullanılabilir. Ayrıca, Merkez Bankası Dijital Para Birimi'nden (CBDC) fiat para birimlerine ve kripto para birimlerine kadar her türlü gerçek ve dijital mülk için hızlı ve güvenli bir takas aracı haline gelebilir.

AMP Nasıl Alınır?

Amp tokenları, Gemini, SPEDN veya Flexa gibi bir dijital cüzdanı olan kişiler tarafından yapılan işlemlerde kullanılabilir. Flexa, Amp'in genişlemesinin bir sonucu olarak artık tek seferde 1,4 milyar dolarlık işlemi işleyebilir. Herhangi bir Bitcoin işlemi için teminat olarak AMP coin kullanıldığında dolandırıcılığa veya sözleşme temerrüdüne karşı bir garanti sunuluyor. 

Buna ek olarak AMP kripto para borsaları aracılığı ile de satın alınabilir durumda.

AMP Fiyatı

Yazının hazırlandığı sırada 0,0031 dolardan işlem gören AMP, tüm zamanlar rekorunu 16 Haziran 2021 tarihinde 0,1211 dolar ile kırdı. Dolayısıyla şu anda AMP ATH seviyesinin yaklaşık olarak yüzde 97 altında işlem görüyor.

AMP Coin Nereden Alınır?

AMP Coin almak için Binance, Coinbase, Kucoin, Gemini, SushiSwap, UniSwap, BtcTurk ve Phemex gibi pek çok kripto para borsasını kullanabilirsiniz. 

AMP Coin Yorumlar

Yapılan yorumlara göre Amp teminatlandırması doğrulandı, denetlendi ve herkes tarafından ücretsiz olarak erişilebilir. Bu nedenle, işlemleri güvence altına almak, borç almayı kolaylaştırmak ve parayı daha hızlı aktarmak için istek üzerine Amp'yi güvence altına alan ve kilidini açan uygulamalar oluşturmak kolaydır.

AMP, mümkün olduğunca uyarlanabilir ve geleceğe hazır olacak şekilde tasarlanmıştır. Amp açık kaynak olduğundan, uygulamanızın Amp ile kendi koşullarınız altında etkileşime girmesi için kişisel bir teminat yöneticisi tasarlayabilir ve dağıtabilirsiniz.

AMP Geleceği

Uzman isimlere göre yatırımcılar, diğer herhangi bir kripto para biriminde olması gerektiği gibi, Amp'e yatırım yaparken akıllarında uzun vadeli bir plana sahip olmalı. Muhtemelen Amp'in önemli yönlerinden biri, kripto para biriminin uzun vadeli vizyonu için zemin oluşturmaya rehberlik ederek akıllı sözleşmeler aracılığıyla pazara katılması.

21Milyon Blog
Kripto Para Rehberi
Yükleniyor...