BTCTRY: 2.104.033
ETHTRY: 102.583
XRPTRY: 16,49
Ekstra Görsel
SOLTRY: 4.559
LINKTRY: 452,00
AVAXTRY: 1.179
Ekstra Görsel
GALATRY: 1,40
DOGETRY: 5,20
SANDTRY: 14,49
Ekstra Görsel
DOTTRY: 225,20
CHZTRY: 3,48
BNBTRY: 18.206
Ekstra Görsel
ADATRY: 15,65
MATICTRY: 23,92
UNITRY: 242,10
Ekstra Görsel
LTCTRY: 2.626
GRTTRY: 8,56
BTCTRY: 2.104.033
Ekstra Görsel
ETHTRY: 102.583
XRPTRY: 16,49
SOLTRY: 4.559
Ekstra Görsel
LINKTRY: 452,00
AVAXTRY: 1.179
GALATRY: 1,40
Ekstra Görsel
DOGETRY: 5,20
SANDTRY: 14,49
DOTTRY: 225,20
Ekstra Görsel
CHZTRY: 3,48
BNBTRY: 18.206
ADATRY: 15,65
Ekstra Görsel
MATICTRY: 23,92
UNITRY: 242,10
LTCTRY: 2.626
Ekstra Görsel
GRTTRY: 8,56
CEEK VR Coin Nedir?

Bu rehberde son dönemde dev kripto para borsalarında listelenmeye başlamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran CEEK VR Coin nedir, CEEK coin nedir, CEEK VR Coin hangi borsalardan alınır gibi merak edilen birçok sorunun yanıtı yer almaktadır. Hazırsanız "CEEK VR Coin Nedir" başlıklı rehberimize başlayalım.

CEEK Nedir?

CEEK VR, birinci sınıf sosyal, sanal ve artırılmış gerçeklik (VR & AR) deneyimlerinin sunulduğu bir  sanal dünya platformudur. Misyonu, içerik oluşturuculara dijital araçlar sağlayarak yeni gelir akışları üretmelerini teşvik etmektir. CEEK, sanatçıları ve hayranları, uzun vadeli etkileşim için sanal dünyası aracılığıyla birbirine bağlamaktadır.

CEEK VR platformunun arkasındaki Ceek Global Innovations, müzik sanatçılarına, sporculara, dijital içerik üreticilerine ve etkinlik organizatörlerine mükemmel bir hayran ya da başka bir deyişle fan deneyimleri oluşturmalarını sağlamak ve çalışmalarından para kazanmaları konusunda yardımcı olmaktadır. Hayranlar için canlı spor etkinlikleri, konserler ve diğer deneyimleri sanal gerçeklik platformu aracılığıyla her yerde ve her zaman ulaşılabilir kılınmaktadır. CEEK VR'nin Universal Music ile olan ortaklığı, ona Katy Perry, Lady Gaga, U2, Sting, Neyo, Ziggy Marley gibi üst düzey sanatçılarla canlı sahne performansları düzenleme hakkı vermektedir.

İçerik oluşturucuları, CEEK'in sanal etkinlik canlı yayın akış platformunu kullanarak çalışmalarından para kazanabilir ve dünya çapındaki hedef kitlelerine doğrudan ulaşabilir. CEEK, Blockchain'inde sanatçılara doğrulanan gerçek zamanlı ödemeleri mümkün kılar. Böylece sanatçıların ve içerik üreticilerinin eserlerinden daha hızlı, daha verimli ve sorunsuz bir şekilde para kazanmasını sağlar.

CEEK, sanal gerçeklik ortamlarında yönetişim için akıllı sözleşmeleri kullanmaktadır. CEEK VR platformunun katılımcıları ellerindeki CEEK Coin’leri dünya çapındaki canlı yayın akışlarına katılmak, ödüller almak, oylamalara katılmak, yarışmalara dahil olmak ve sanal ürünler satın almak için kullanabilirler. Buna ek olarak, CEEK coin, sahiplerinin gerçek dünyadaki ünlü konserleri, ödül gösterileri, hayır amaçlı bağış toplama etkinlikleri, spor etkinlikleri, VR ticareti, teknoloji sohbetleri, sınıf içi eğitimler ve benzeri etkinlikler için sanal gerçeklik platformuna katılmasına izin verir.

CEEK, kullanıcıların çevrimiçi Blockchain tabanlı dijitalleştirilmiş varlıklar oluşturabilecekleri ve ticaretini yapabilecekleri kendi NFT pazar yerini sunmayı planlamaktadır.  CEEK Coin sahipleri, platformda yalnızca nadir bulunan dijital ve fiziksel ürünleri elinde tutmakla kalmaz, aynı zamanda en sevdikleri ünlülerin içeriğine özel erişime hakkına da sahip olur.

CEEK, bir tiyatro, konser alanı, hangout salonu, spor kompleksinin bulunduğu \"CEEK CITY\" ismindeki sanal gerçeklik dünyası içinde VR deneyimleri sunmaktadır.

Şirket, erken harekete geçme avantajından ve ekibinin endüstri uzmanlığından ve ilişkilerinden yararlanarak gelecekte CEEK'i mobil VR eğlence pazarının lideri olarak konumlandırmayı planlıyor. Bunu başarmak isteyen şirketin CEEK VR ekibinde Microsoft, Boeing, The Walt Disney Company, NFL, Verizon, Dreamworks SKG, 20th Century Fox ve Zynga gibi dev şirketlerden gelen birçok deneyimli isim yer alıyor.

CEEK VR Coin'in (CEEK) Fiyatı

CEEK VR Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0,1791 dolardan işlem görüyor. CEEK, 29 Kasım 2021 tarihinde ABD doları karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) 1,20 dolarla, Türk lirası karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesini ise 19,72 TL ile görmüştür. Coin'de tüm zamanların en düşük seviyesi (ATL) ise ABD doları karşısında 0,000948 dolarla, Türk lirası karşısında tüm zamanların en düşük seviyesi ise 0,01562 TL ile görülmüştür.

CEEK Coin'in toplam arzı 1 milyardır ve yazım sırasında dolaşımda 798 milyon 716 bin 779 CEEK bulunuyor.

CEEK Nasıl Alınır?

CEEK VR Coin (CEEK), KuCoin, Huobi Global, Gate.io, HitBTC, Hotbit ve Paribu gibi birçok merkezi kripto para borsasından Türk lirası, ABD doları ve Euro karşılığında oldukça kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

CEEK Coin'i Türk lirası ile satın almak için ise tercihinizi yerli kripto para borsalarından olan Paribu'dan yana kullanmanız gerekiyor.

CEEK VR Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Ethereum Blockchain'i üzerinde çalışan CEEK VR Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada birçok yerli ve yabancı kripto para borsasında listelenmektedir. CEEK VR Coin'i satın almak için KuCoin, Huobi Global, Gate.io ve Paribu gibi merkezi kripto para borsalarını kullanabilirsiniz.

Yalnızca merkezi kripto para borsalarından listelenmeyen CEEK Coin'i, Uniswap ve ApeSwap gibi merkeziyetsiz kripto para borsalarında da satın alabilmek mümkündür.

CEEK VR Coin'in Geleceği

Kripto para piyasasında bir metaverse projesi olarak yer alan CEEK VR, benzer bir fikirle yola çıkarak inşa etmeyi sürdürdüğü platformuyla kategorisindeki birçok projenin önüne geçmeyi başarmıştır.

Kısa zaman zarfında gerçekleştirdiği anlaşmalar ve büyük ortaklık duyuruları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran proje, arkasındaki topluluk, yatırımcı sayısı ve büyük borsa listelemeleri göz önüne alındığında zamanla çok daha fazla konuşulacak gibi duruyor.

CEEK VR, birinci sınıf sosyal, sanal ve artırılmış gerçeklik (VR & AR) deneyimlerinin sunulduğu bir  sanal dünya platformudur.

Güncel CEEK fiyatını 21 Milyon'dan takip edebilirsiniz.

21Milyon Blog
Kripto Para Rehberi
Yükleniyor...