BTCTRY: 2.297.975
ETHTRY: 115.726
XRPTRY: 20,28
Ekstra Görsel
SOLTRY: 6.154
LINKTRY: 623,20
AVAXTRY: 1.773
Ekstra Görsel
GALATRY: 2,20
DOGETRY: 7,10
SANDTRY: 22,68
Ekstra Görsel
DOTTRY: 309,10
CHZTRY: 4,71
BNBTRY: 18.990
Ekstra Görsel
ADATRY: 21,11
MATICTRY: 32,65
UNITRY: 416,10
Ekstra Görsel
LTCTRY: 3.064
GRTTRY: 13,36
BTCTRY: 2.297.975
Ekstra Görsel
ETHTRY: 115.726
XRPTRY: 20,28
SOLTRY: 6.154
Ekstra Görsel
LINKTRY: 623,20
AVAXTRY: 1.773
GALATRY: 2,20
Ekstra Görsel
DOGETRY: 7,10
SANDTRY: 22,68
DOTTRY: 309,10
Ekstra Görsel
CHZTRY: 4,71
BNBTRY: 18.990
ADATRY: 21,11
Ekstra Görsel
MATICTRY: 32,65
UNITRY: 416,10
LTCTRY: 3.064
Ekstra Görsel
GRTTRY: 13,36
Radio Caca Nedir? Raca Coin Son Yorumlar

Radio Caca, dijital bir dünya inşa etmeyi amaçlayan merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO). Radio Caca ekibi, bu iddialı proje ile uzmanlıklarını sergilemek isteyen 3D teknolojisinde geniş deneyime sahip profesyonellerden oluşuyor.

Radio Caca Nedir?

Radio Caca, NFT'ler, peer to earn (P2E) oyunları ve United States of Mars (USM) olarak bilinen bir metaverse dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunuyor. Aynı zamanda proje, Maye Musk gizemli kutu (MPB) NFT'nin özel yöneticisi konumunda bulunuyor. MPB, Elon Musk'ın annesi tarafından ve özel olarak Radio Caca DAO tarafından yönetilen özel bir koleksiyon olarak karşımıza çıkıyor.

Radio Caca, biri Metamon olan iki ana üründen oluşuyor. Bu P2E mini oyununda, oyuncuların deneyimlerinden yararlanmalarını sağlayan özel bir ekonomi modeli va. Diğer ana ürün, USM Laboratuvarı tarafından metaverse’de ticaret yoluyla dijital ekonominin büyümesini desteklemek için geliştirilen USM metaverse’ünün kendisi. Geliştirme ekibi, gerçek hayatı simüle etmek için, kullanıcıların mesajlar ve önceden programlanmış eylemler aracılığıyla birbirleriyle etkileşime girmesine olanak tanıyan özellikler ekledi.

Bunlara ek olarak Radio Caca, NFT ve RACA token stake etme özellikleri aracılığıyla DeFi'yi de destekler. Ayrıca, faaliyetleri yeni bir ekonomi yaratacağından, her kullanıcının bir inşaatçı olduğu sanal bir dünya geliştirmek için NFT farming havuzları aracılığıyla yield farming’e olanak tanır.

Radio Caca geliştiricileri, hedeflerine ulaşmak amacıyla, kullanıcılar için merkezi olmayan uygulamalar (DApp'ler) oluşturmaya aktif olarak katılıyor. Ethereum ve BSC gibi popüler halka açık zincirlerle uyumlu olan projenin nihai hedefi, kendi halka açık blok zinciri olan USM zincirini geliştirmek.

Radio Caca, birçok özel NFT drop’una da ev sahipliği yapan bir platform. Maye Musk Gizemli Kutuları, Radio Caca'nın sunacağı bir dizi ünlü NFT arasında ilk sırada yer alıyor. Ünlü NFT'lerin yanı sıra, USM metaverse'deki araziler de NFT'ler olarak sunulacak. Oyun karakterleri, özel nesneler, sanat, müzik ve topluluk gizem kutuları, Radio Caca'da yer alacak diğer bazı NFT seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor.

Radio Caca Nasıl Alınır?

RACA şu anda pek çok kripto işlem platformunda bulunuyor. Bu platformlar arasında; Gate io, Kucoin, Huobi Global, Uniswap, Poloniex, Pancakeswap, OKX ve MEXC gibi borsalar yer alıyor. RACA yatırımı yapmak isteyenler Radio Caca’nın kendi platformuna ek olarak bu borsalar aracılığı ile de RACA token satın alabilir.

Radio Caca Geleceği 

Radio Caca bir yandan metaverse’ün büyüklüğünü ve imkanlarını yeniden vurgulamak isterken bir yandan da halk için metaverse’ün potansiyelini ortaya koymaya çalışıyor. Buna ek olarak projenin içinde Elon Musk’ın annesi Maye Musk’ın yer alıyor olması da dikkatleri çekiyor. Ancak yatırımcıların yatırımlarını şekillendirmeden önce mutlaka kendi araştırmalarını yapmalarında büyük fayda bulunuyor. Her ne kadar Radio Caca popüler bir proje olsa da ve ekipte güçlü isimler yer alsa da gerekli araştırmaları yapmadan işlem oluşturmak riskli olabilir. 

Raca Hangi Ülkenin?

Dünya çapındaki yatırımcılardan ve kripto meraklılarından büyük destek alan nispeten yeni bir merkezi olmayan kuruluş olan Radio Caca’nın net olarak bir ülkesi bulunmasa da Binance CEO’su Changpeng Zhao ve Maye Musk tarafından desteklendiği biliniyor. 

Raca Coin Alınır Mı?

RACA, Radio Caca’nın yerel kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Binance Akıllı Zinciri üzerinde geliştirilen RACA, bir BEP-20 token’ı ve ağın bir yönetişim token’ı. Katılımcılar, Raca metaverse’ünde donanım veya NFT satın almak için RACA'yı kullanabilir. Örneğin, bir kullanıcı metaverse’de arazi satın almak isterse, RACA bulundurması gerekiyor.

Gelelim Raca alınır mı sorusuna: Metaverse aktarımlarında zincirler arası işlevselliğin önemi oldukça büyük. Cross-chain içeren projeler, tartışmasız diğerlerinden birçok adım önde. Bu işlevsellik, bir sanat sergisi düzenlendiğinde, basıldığı zincirden bağımsız olarak herhangi bir NFT'nin sergilenebileceği anlamına geliyor. Radio Caca, Binance Smart Chain üzerinde geliştirildiğinden, platform emsallerinin çoğundan daha ucuz ve daha verimli olarak nitelendiriliyor. 

Ayrıca projenin destekçilerinin oldukça önemli isimler olması da yatırımcıları RACA’ya bir adım daha yaklaştırıyor gibi görünüyor. 

Güncel RACA Coin fiyatını 21 milyondan takip edebilirsiniz.

21Milyon Blog
Kripto Para Rehberi
Yükleniyor...