BTCTRY: 2.113.255
ETHTRY: 101.193
XRPTRY: 16,66
Ekstra Görsel
SOLTRY: 4.730
LINKTRY: 460,60
AVAXTRY: 1.150
Ekstra Görsel
GALATRY: 1,46
DOGETRY: 5,19
SANDTRY: 14,62
Ekstra Görsel
DOTTRY: 221,40
CHZTRY: 3,60
BNBTRY: 18.353
Ekstra Görsel
ADATRY: 15,51
MATICTRY: 22,28
UNITRY: 248,50
Ekstra Görsel
LTCTRY: 2.677
GRTTRY: 8,54
BTCTRY: 2.113.255
Ekstra Görsel
ETHTRY: 101.193
XRPTRY: 16,66
SOLTRY: 4.730
Ekstra Görsel
LINKTRY: 460,60
AVAXTRY: 1.150
GALATRY: 1,46
Ekstra Görsel
DOGETRY: 5,19
SANDTRY: 14,62
DOTTRY: 221,40
Ekstra Görsel
CHZTRY: 3,60
BNBTRY: 18.353
ADATRY: 15,51
Ekstra Görsel
MATICTRY: 22,28
UNITRY: 248,50
LTCTRY: 2.677
Ekstra Görsel
GRTTRY: 8,54
Render Token Nedir? RNDR Yorumları

Render (RNDR), GPU tabanlı merkeziyetsiz rendering çözümleri sunan Ethereum tabanlı bir proje olarak tanımlanabilir. Render ekossiteminin yerel kripto para birimi olan RNDR coin, bir ERC-20 tokenı’ı konumunda. RNDR, dağıtılmış RNDR ağında animasyon, hareketli grafikler ve VFX oluşturmak için ödeme yapmakta kullanılır. Kıssacası, RNDR coin, Render ağında sunulan hizmetlerin ödemelerini yapmak için kullanılıyor.

RNDR Yorumları             

Uzmanlara göre, eşsiz işlevselliği, daha fazla güncellemenin hayata geçmesi, ortaklıklar ve önde gelen isimlerin projeye katılması ile RNDR umut vaat eden token konumunda.

Render Token Nedir?   

Render (RNDR) projesi, GPU hesaplama gücüne ihtiyaç duyan sanatçıları ve stüdyoları GPU yeteneklerini kiralamak isteyen madencilik ortaklarıyla birleştirmeyi hedefleyen, Ethereum ağı üzerine inşa edilmiş dağıtılmış bir GPU oluşturma ağıdır. Platformun yerel kripto para birimi RNDR coin 2017 yılında piyasaya sürüldükten sonra yatırımcılar arasında popüler olmaya başlamıştır. Render’ın temel misyonu, herhangi bir 3D nesnenin veya ortamın blockchain protokolleri aracılığıyla yazılmasını, paylaşılmasını ve paraya çevrilmesini mümkün kılmaktır.

İlk halka açık satışı Ekim 2017’de gerçekleşen RNDR coin işlevi sayesinde gelecek vaat ediyor. Render ağında ödemeler RNDR coin ile yapılır. Render Token ekosistemi, Ethereum blockchain üzerinde bulunuyor ve Ethereum ağıının güvenliğini ve birlikte çalışabilirliğini kullanır. Örneğin, RNDR coin sahipleri coinlerini herhangi bir ERC-20 uyumlu cüzdanda saklayabilir.

Render ekositeminde yaratıcılar ödemelerini PayPal ya da Stripe ile alabilecekleri RNDR Credits ile yapabilir. RNDR Credits’in oluşturulma amacı, kripto para kullanmayan ve bu yüzden RNDR coin sahibi olmayan yaratıcıların da Render Token’ı kullanabilmesidir. RNDR Credits ile yapılan ödemeler daha sonra yaratıcılara GPU sağlayan düğüm operatörlerine RNDR coin olarak ödenir. Güvenli token değişimi, para basma ve hakların korunmasını sağlamak için Render ayrıca akıllı sözleşmelere de güvenir.

RNDR, ağdaki sanatçılar tarafından GPU sağlayıcılarından GPU hesaplama gücü alışverişi yapmak için kullanılan bir token olarak birçok fayda sunuyor ve ERC-20 tabanlı olarak kullanıcılara sunuluyor.

RNDR Nasıl Alınır?        

Türk Lirası ve Tether ile Render Token (RNDR) alıp satabilirsiniz. Önde gelen kripto para borsalarından hesap açarak alımlarınızı yapabiliriniz.

RNDR Token Fiyatı        

106 milyon dolar piyasa değeri ile Render Token an itibariyle 0.4194 dolardan işlem görüyor.

RNDR Nereden Alınır?

RNDR coin listeleyen platformlar şunlardır: Binance, KuCoin, Coinbase Exchange, Gate.io, Huobi Global Kraken, Gemini, Uniswap V2Bybit, Crypto.com

RNDR Yorumlar              

Son zamanlarda GPU kiralamanın giderek daha popüler hale gelmesi ve bu durumun kripto para birimleri ve blockchain ile birleşmesi yatırımcıların ve kullanıcıların  daha çok dikkatini çekiyor

Analistlere ve uzman isimlere göre ise Render gibi platformlar ve dolayısıyla RNDR gibi token’lar orta ve uzun vadede odak noktası haline gelebilirler.

Render, blockchain teknolojisinin farklı süreçleri merkezden uzaklaştırmaya nasıl yardımcı olabileceğinin kusursuz bir örneğidir. Dağıtılmış bir GPU işleme ağı olarak Render, boşta kalan GPU’ları iyi bir kullanıma sunarken enerji verimliliğini yüksek tutmayı hedefliyor. Kolay ölçeklenebilirlik, hak yönetimi ve muazzam işlem gücü ile RNDR ekibi, bulut işleme hizmetlerini esasen demokratikleştirdi ve muhtemelen burada kalacak bir platform yaratmayı başardı. Uzmanlara göre, proje büyümeye devam ettikçe ve plaltforma daha fazla güncelleme getirdikçe token’ın kullanım alanı ve fiyatı da etkileencek. Render’a yatırım yapmak şu anda akıllıca bir tercih olabilir

Render Token Geleceği

Uzmanlara göre, herhangi bir platformun potansiyeli, işlevselliğine bağlıdır. Bu bağlamda, Render birçok potansiyel kullanım örneği ile gelecek vaat eden bir proje konumunda. Sanatçılar ve diğer yaratıcılar sınırsız ağ gücüne erişirken, sağlayıcılar donanımlarını ağa kiralayarak pasif gelir elde edebilirler. Ünlü  isimlerin projeye katılımı ve mevcut büyüme hızı göz önüne alındığında, RNDR’nin iyi bir yatırım olduğunu söylemek mümkün.

21Milyon Blog
Kripto Para Rehberi
Yükleniyor...