BTCTRY: 2.128.600
ETHTRY: 102.348
XRPTRY: 16,72
Ekstra Görsel
SOLTRY: 4.784
LINKTRY: 462,60
AVAXTRY: 1.164
Ekstra Görsel
GALATRY: 1,48
DOGETRY: 5,09
SANDTRY: 14,75
Ekstra Görsel
DOTTRY: 223,30
CHZTRY: 3,63
BNBTRY: 18.492
Ekstra Görsel
ADATRY: 15,61
MATICTRY: 22,35
UNITRY: 250,30
Ekstra Görsel
LTCTRY: 2.688
GRTTRY: 8,64
BTCTRY: 2.128.600
Ekstra Görsel
ETHTRY: 102.348
XRPTRY: 16,72
SOLTRY: 4.784
Ekstra Görsel
LINKTRY: 462,60
AVAXTRY: 1.164
GALATRY: 1,48
Ekstra Görsel
DOGETRY: 5,09
SANDTRY: 14,75
DOTTRY: 223,30
Ekstra Görsel
CHZTRY: 3,63
BNBTRY: 18.492
ADATRY: 15,61
Ekstra Görsel
MATICTRY: 22,35
UNITRY: 250,30
LTCTRY: 2.688
Ekstra Görsel
GRTTRY: 8,64
Roma Fan Token Nedir? Fiyatı, Piyasa Değeri

Taraftar tokenleri özellikle Socios’un çabalarıyla kripto para topluluğunda büyük karşılık buldu. Her takımın taraftarı kendi kulübünü desteklemek ve çeşitli faydalardan yararlanmak için gelecekte bu tokenleri daha fazla kullanacak. Henüz yolun çok daha başındayız. Fan tokenler arasında en fazla ilgi duyulanlardan biri de ASR Token şimdi AS Roma Fan tokeni inceleyelim.

ASR Token Nedir?

Fan tokenleri birkaç gruba ayırabiliriz. Borsalar ve kripto şirketleri kendi fan token ekosistemlerini oluşturmaya çalışıyor. Ancak en fazla takımla anlaşma yapan ve token piyasaya süren şirket Socios’tur. Popüler takımlarla iletişime geçen Socios, gerekli anlaşmaları yapar ve Chiliz (CHZ) tabanlı tokenler piyasaya sürülür. Socios aynı zamanda bir launchpad görevi de görür, Roma Fan Token ön satışı bu platform üzerinden gerçekleşti.

Her fan tokende olduğu gibi ama Utility yani fayda üretme arzusudur. Taraftarlar takımlarının bazı kararlarında söz sahibi olur, ödüller kazanabilir. Ancak asıl fayda, takımlarının fan tokenlerini satın alarak ürettikleri mali güçtür. Fan token çıkarak kulüpler arzın bir kısmını kendilerine ayırır ve tokenlerinin değer kazanmasıyla kulübe giren para da artar. Birçok takım fan token çıkararak yılda yüz milyonlarca doları aşan kazancı kasasına soktu.

ASR Token Nasıl Alınır?

Ön satışı kaçırdığınız için endişelenmenize gerek yok. Birçok kripto para borsası Roma Fan Token’i hali hazırda listeledi ve taraftarlar kolayca takımlarının tokenlerine sahip olabiliyor. Aşağıdaki kripto para borsalarından birine üye olarak Roma Fan Token satın alımı gerçekleştirebilirsiniz.

  • Binance
  • Gate
  • Paribu
  • Hotbit
  • Ve Elbette Chiliz

En yükse hacim genellikle Binance borsasında oluyor ve Roma Fan Token almak isteyen yatırımcılar ağırlıklı olarak burayı tercih ediyor.

Roma Fan Token Yorumları

Geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Konferans Ligi Şampiyonu olan AS Roma fan token yatırımcılarının yoğun ilgisine şahit olmuştu. Roma Fan Token, takım şampiyonluğa koşarken 17,8 dolara kadar yükseldi. Takımlar tarafından çıkartılan tokenlerde bu durum standarttır. Teknik analizden daha fazla spor yorumcularının takım hakkındaki beklentilerini takip etmeniz gerekir.

Kısa vadede 2,8 direnci kırıldı ve fan tokenlerde son günlerde yaşanan pump hareketlerinin oluşturduğu talep sebebiyle fiyat 4 gün önce 4,5 dolara kadar yükseldi. Direnç olarak çalışan bölge şu an desteğe dönüşmüş durumda ve 2,8 altında kapanış gelmesi halinde 1,9 bölgesi yeniden ziyaret edilebilir.

ASR Token Piyasa Değeri

Maksimum 10 milyon token arzına sahip olan ASR Token yaklaşık 6,1 milyon dolar piyasa değerine sahiptir. Buna rağmen günlük işlem hacmi 13 milyon doların üzerinde yani gayet aktif olarak yatırım yapılıyor. Maksimum arza göre toplam piyasa değeri ise 28,5 milyon dolara ulaşıyor. Mevcut piyasa değeriyle en büyük 911’inci kripto para olan AS Token, fan tokenler arasında da 13’üncü sırada yer alıyor.

Kulübün kadro değeri ise 358 milyon Euro’nun üzerinde ve 70 yıldız süper ligde top koşturuyorlar.

ASR Coin Geleceği

Diğer kripto paralara göre fan tokenlerin geleceğiyle ilgili yorum yapmak daha kolay. ASR Coin geleceği hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız bir sonraki sezonda AS Roma Futbol Kulubü’nün nasıl bir performans göstereceğini tahmin etmelisiniz. Taraftar tokenler genellikle lig bitimine kadar hareketli olur. Eğer AS Roma önümüzdeki sezon şampiyonluk iddiasını güçlendirirse lig bitmeden fiyatının birkaç kat arttığını görebiliriz.

Bunun ötesinde uluslararası müsabakalardaki performansı da önemlidir. Var sayalım ki AS Roma ve Galatasaray önemli bir maç yapacak, tıpkı bahis oranlarındakine benzer şekilde token fiyatlarında hareketlik olur. Kazanma ihtimali yüksek olan tarafın tokeni daha fazla yatırımcı girişiyle yükselir ve sonuç kesinleştiğinde düşmeye başlar. Özellikle kritik maçlarda bunu net biçimde görebilirsiniz.

Güncel ASR Coin fiyatını 21 Milyon'dan takip edebilirsiniz.

21Milyon Blog
Kripto Para Rehberi
Yükleniyor...