BTCTRY: 2.179.634
ETHTRY: 105.788
XRPTRY: 17,79
Ekstra Görsel
SOLTRY: 5.165
LINKTRY: 499,40
AVAXTRY: 1.273
Ekstra Görsel
GALATRY: 1,68
DOGETRY: 5,29
SANDTRY: 16,12
Ekstra Görsel
DOTTRY: 238,10
CHZTRY: 3,94
BNBTRY: 19.777
Ekstra Görsel
ADATRY: 16,47
MATICTRY: 24,10
UNITRY: 262,80
Ekstra Görsel
LTCTRY: 2.801
GRTTRY: 9,64
BTCTRY: 2.179.634
Ekstra Görsel
ETHTRY: 105.788
XRPTRY: 17,79
SOLTRY: 5.165
Ekstra Görsel
LINKTRY: 499,40
AVAXTRY: 1.273
GALATRY: 1,68
Ekstra Görsel
DOGETRY: 5,29
SANDTRY: 16,12
DOTTRY: 238,10
Ekstra Görsel
CHZTRY: 3,94
BNBTRY: 19.777
ADATRY: 16,47
Ekstra Görsel
MATICTRY: 24,10
UNITRY: 262,80
LTCTRY: 2.801
Ekstra Görsel
GRTTRY: 9,64
Terra Virtua Coin Nedir? TVK Coin Yorumlar

Terra Virtua, yatırımcılarının NFT koleksiyonlarıyla etkileşime girmesini sağlayan sürükleyici bir deneyim sunarak, NFT deneyimini bir sonraki seviyeye taşımak için tasarlanmış bir projedir. Terra Virtua'nın NFT ekosistemi, günümüzde PC, mobil, artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) ortamları için uygulamalarla birlikte bir pazar yeri web siteleri de dahil olmak üzere birden fazla platformda bulunmaktadır.

Pazar yeri, kullanıcıların Terra Virtua'ya benzersiz bir avantaj sağlayan ortaklıkları da kapsayan NFT'leri satın almalarına ve takas etmelerine imkan tanır. Pazar yerinde Lost In Space ve Pacific Rim: The Black Netflix programlarından figürler de dahil olmak üzere birçok özel NFT koleksiyonu bulunmaktadır. Koleksiyonların fiyatları 19,99 dolar ila 299,99 dolar arasında değişmektedir. Avustralyalı sanatçı LA Migiotto'nun 10 bin dolara satılan animasyonlu Beyoncé sanat eseri de pazar yerinde yer bulmuş durumda.

Terra Virtua, yeni bir oyun stüdyosu ve Cardano ile kendi metaverse'ini oluşturmak için yaptığı ortaklıkla, platformunun metaverse alanında lider olmasını hedefliyor. Ama bu alandaki yüksek rekabet kesinlikle tartışılmaz bir gerçek ve yapılması gerek ciddi işler söz konusu.

Terra Virtua Coin Nedir?

TVK coin'in piyasaya sürülmesi, NFT koleksiyonlarını satın alırken işlem ücretlerini düşürmesi amaçlanıyordu, ancak coin'in başka kullamım alanları da bulunmaktadır. Bunlardan ilki, TVK stake ederek üye olabileceğiniz Terra Virtua Prestige'dir. Platforma üye olmanın faydaları arasında özel eşyalara erişim, belediye binası aracılığıyla duyurular ve aylık rastgele NFTS ve TVK token'ları AirDrop'larıdır. Ancak, bu özelliklere erişmek için en az 5 bin TVK tutma şartı bulunmaktadır.

TVK ödülleri kazanmak için yapılabilecek görevler, yarışmalar ve lider panoları da bulunmaktadır. Bu oyunlaştırma katmanı, görev hedefi doğrultusunda etkileşimli bir yöntem kullanılarak ödüllere erişimi artırmak için eklenmiştir.

Gary Bracey, Terra Virtua'nın CEO'sudur ve oyun sektöründe 35 yılı aşkın bir deneyimi bulunmaktadır. Bracey, Blockchain teknolojisine odaklanmadan önce Ocean Software ve Digimask gibi birçok büyük şirkette görev aldı.

TVK token'ın son kullanımı şu şekildedir: kullanıcılar coin'i stake ederek kendi 2D ve 3D NFT'lerini yaratmalarına izin veren araçlara erişim kazanırlar. Bu koleksiyonlar daha sonra sanat galerisi ve Terra Dome gibi sergileme platformlarında kullanılabilir.

Terra Virtua Kolect'in kripto parası 16 Aralık 2020'de 0,06 dolardan piyasa sürülmüştür ve o zamandan beri fiyatı sürekli olarak değişiklik göstermiştir. 2021'in ilk iki ayında 0,10 dolar civarında kalan TVK coin, ardından 15 Mart 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,15 dolara çıktı. Aynı yılın Mayıs ayında 0,50 dolara düşen altcoin'in fiyatı bu rehberin hazırlandığı sırada 0,04903 dolar seviyesinde bulunuyor.

Tamamen ayrı bir proje olan Terra'nın (LUNA) çöküşünün ardından TVK çöküşten etkilenen birçok altcoin'den biri oldu ve 12 Mayıs'ta tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,025 dolara geriledi.

Terra Virtua Coin Nasıl Alınır?

Terra Virtua coin, başta Binance olmak üzere, KuCoin, Gate.io, Kraken gibi birçok büyük kripto para borsasında listelenmektedir. Bu merkezi borsaları kullanarak kolaylıkla TVK coin alınıp satılabilmektedir.

TVK Coin Geleceği

Kripto paralar yüksek volatiliteli varlıklardır. TVK coin'de oldukça yüksek volatiliteli bir kripto paradır. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,22 dolardan yüzde 99'un üzerinde düşmesi bu volatilitenin en açık göstergesidir. Bu bakımdan, yatırımın tamamının kaybedilmesi riski göze alınarak TVK coin'e yatırım yapılmalıdır. Kaybedilme riskinin alınamayan para ile TVK coin'e yatırım yapılmaması tavsiye edilir.

TVK Coin Hangi Ülkenin?

TVK coin, hemen hemen diğer birçok kripto parada olduğu gibi merkeziyetsizdir. Bu da herhangi bir ülkenin kripto parası olmadığı anlamına gelmektedir. Terra Virtua, Mart ayında Terra Virtua Sutdios adı altında kendi oyun geliştirme şirketini kurduğunu duyurdu. Bu, platformun yeni yönünü işaret etmektedir ve yeni kurulan şirketin merkezi Londra'dadır.

TVK Coin Yorumlar

Metaverse coin'lerini çevreleyen heyecan verici gelecek beklentisi, bu alandaki kripto paralara olan ilgiyi her geçen gün artırmaktadır. TVK coin de Virtua metaverse'ünün ayrılmaz bir parçasıdır. Bu bakımdan TVK coin'in metaverse'e olan para akışından payına düşeni alması bekleniyor.

Virtua metaverse, kullanıcıları yepyeni bir boyutta, gerçekmiş gibi hissettiren ve tamamen yeni deneyimler sağlayan yüksek kaliteli oyunlaştırılmış bir ortama davet ediyor. Virtua metaverse'ün tamamen oyunlaştırılması ve değişen değerlerde arazi parçalarına ve kaynaklara sahip olması planlanmaktadır. Virtua metaverse, topluluk üyelerinin birbirleriyle etkileşime girebilecekleri, dijital koleksiyonlarını saklayıp depolayabilecekleri ve kendi sanal ortamlarını kişiselleştirebilecekleri Cardano Island'ın piyasaya sürülmesiyle hayata geçirilecek.

VirtuaVirtua'nın metaverse için birçok hedefi bulunmaktadır. Virtua, Cardano Island'ın başlatılmasıyla diğer adalarını ve hatta spor, eğlence ve oyun gibi sektörlere adanmış gezegenlerini başlatmak istiyor. Virtua metaverse güvenli, işlevsel ve tamamen işlevsel bir ortam olarak hareket etme hedefi ile herkese açık olacak ve geliştiricilere, yayıncılara ve üçüncü taraflara birçok fırsat sunacak.

21Milyon Blog
Kripto Para Rehberi
Yükleniyor...